Имам многу ………… и затоа ме нема

И ние имаме многу работа, семејство, девојки, жени, деца, проблеми, но сепак тоа не не спречува да се собираме секој втор ден и да се дружиме, смееме, вежбаме и да ја делиме страста кон боречките вештини.