Полагање во 2009

Дипломата претставува само парче хартија доколку не ја заслужуваш. Но тоа парче хартија носи огромно задоволство кога знаеш дека е освоено со макотрпна работа и кога чуствуваш дека носиш некакво знаење во себе.
Дипломите во Буџинкан Македонија се токму такви. Сведоци на еден период од Вашиот Пат кон Сонцето, од Вашиот пат кон самоусовршувањето и самоконтролата.

Вчера покажавте дека сте одлични ученици. Утре ќе покажете дека сте одлични водачи.

Се гордеам со Вас.

п.с. Како и секогаш, поради транспарентност, Ве информирам дека средтсвата собрани од полагањето ќе бидат наменети за набавка на нови реквизити, како и за доорганизирање на семинарот со Свенерик во април.