Среќен роденден Благице

Денес и е роденден на Благица. И посакувам да живее доволно долго за да може и правнучињата да ги подучува Кото Рју Коппоџутсу. Тоа е мојата желба за неа.

А мускулите на нозете од длабоките ставови ќе се ојачат самите во текот на 2010 година. Кото е длабок, моќен и убиствен. Таква ќе биде и Благица во 2015 ако остане да се дружи со нас.

Убав ден!