Насмеј се до солзи / Прва лекција за Роккон Шоџо

Денес нешто на моја сметка. И на сметката на сите Корју учители низ целиот свет.

Ова воедно нека биде и првата лекција за овогодинешната тема. Ќе ве насмее до солзи и ќе ја прочисти вашата душа. Тоа е Роккон Шоџо.