Трејлер

Еден олд скул трејлер од 1963 година. Време кога нема дигитални ПЦ специјални турбо инџекшн ефекти.
Забележете каква драма, каква акција, сензуалност и еротика, со каков набој изобилува филмот.

Нема нинџа роботи облечени во ентерпрајз старварс одела. Се е чисто.