Љубов

Уште еднаш сакам да Ви се заблагодарам за Вашето вчерашно изненадување кое целосно ме трогна. Вашата љубов кон мене ми дава сила и понатаму да продолжам храбро да чекорам по Патот на Сонцето.

Не сум љубител на срцепарателни реченици и ќе биде клише ако Ви кажам дека Вие сте најдобрите ученици на светот, но Вашиот вчерашен гест ми дава за право да помислам дека нашиот клуб не создава само воини, туку создава луѓе со огромно срце (што е најважно од се).

Ќе ми простите ако си земам за право да помислам дека Вашите постапки ми покажуваат дека мојот однос кон Вас е правилен, а мојот Пат е исправен и праведен.

Одиме понатаму!