Ритам

Петок-тренинг во Белград.

Сабота-тренинг во Белград.

Недела-тренинг во Белград.

Понеделник (01.30) – простигнување Скопје.

Понеделник (03.30) – легнување во кревет.

Понеделник (07.00) – будење за работа.

Понеделник (20.30) – тренинг во наше доџо.

Рутсудо (ритам) !!!.

Чувајте го и негувајте го! Ако еднаш го загубите, ќе Ви биде тешко да го вратите назад.
Пред колку подолго време сте го загубиле, толку повеќе време ќе Ви треба за да го вратите назад.
Ритамот опишан погоре нималку нема намера (потреба) да се фали. Има намера да Ве мотивира никогаш да не дозволите да го загубите Вашиот. Некогаш е потребно да Ве фати (позитивен) инат и да не дозволите нечиј ритам да биде подобар од Вашиот.

Овој напис има токму таква намера.
Без пропуштен тренинг, без откажување, без предавање!