Христос Воскресе !!!

На сите ученици и пријатели на Буџинкан Македонија / Пат кон Сонцето доџо, им го честитаме големиот христијански празник Велигден.

Радувајте се денес Македонци, имате и зошто.

Христос Воскресе !!!