Лекција за гоВнојадци

Овој натпис воопшто не е наменет за членовите на Буџинкан Македонија.
Наменет е за говнојадците кои редовно ме читаат со цел да научат нешто.
Но се уште учењето тешко им оди. Не научија дека секое озборување за „погрешните техники“ во нашето доџо, веднаш ми е пренесено уште истиот ден. Не научија дека секој и-мејл до разните организации за боречки вештини, со цел да бидат примени во нив (и замислете да вежбаат преку интернет), веднаш ми е препратен мене со барање за мое мислење за поднесувачите на молбата. Не научија дека за разлика од нив, јас нема да кажам ништо лошо, туку напротив ќе дадам зелено светло за такво нешто, со цел самата организација да дознае со какви луѓе си има работа ( и да ќари некој денар, секогаш е потребно тоа за нормална работа). А тоа се дознава по само неколку месеци.
И не го научија најважното. Патот кон Корју Буџутсу во Македонија оди преку Игор Довезенски.

За (нивна) жал.