Од сандачето (28 март, 2012)

Од Елена Ангеловска:

„go najdov tekstov na internet (kaj De Mol Mario) i se prasuvam dali ova vazi i kaj nas, nasekade po klubovite…

ako da, ne go pogagjam bas tajmingot za golemiot kam bek, a?

http://bujinkangard.wordpress.com/2011/05/13/playtime-is-over/„

Од Игор Довезенски:

„Ова важи само за клубовите што досега си играле корју. Ние никогаш не си игравме, за да играта така несреќно ни заврши

Пријатна вечер“

Од Елена Ангеловска:

„Ete zaradi ova, megju nebroenite drugi pricini, za mene zasekogas kje bides GOLEMIOT UCITEL!“

________________________________________________________

Кога би ги објавувал сите позитивни критики и пофалби упатени до мојата работа преку моето електронско сандаче, би ми се згадило од самиот себе (од нескромноста и фалењето).
Но, оваа е нешто што е врзано со една вчерашна објава на интернет од страна на Буџинкан заедницата која што преку постирање на блогови и на социјални мрежи се рашири како чума низ светот.
Мислам дека ќе заврши како прдеж. Ќе смрди неколку минути (дена), а потоа ќе изветрее како ништо да не се случило.