Непобедливи

Сите сме различни и со свои карактеристики, но одиме по истиот Пат. И сите имаме иста цел. Како и во секое семејство, понекогаш се соочуваме со мали и големи проблеми, но се обидуваме заеднички да ги препродиме и победиме. Некои од нас се подобри, некои малку полоши, но даваме се од себе да ги надминеме нашите слабости. Понекогаш грешиме, но се трудиме секогаш да простиме.

„Кога ќе те издадат, тоа е исто како да ти ги скршиле двете раце. Можеш да простиш, но не можеш силно да прегрнеш со нив“.

Па така, се додека сме сме верни и искрени едни со други, ќе бидеме непобедливи!