Прочка

Денес е прочка. Простете ми за се што сум Ви згрешил.

И Ве молам, секогаш кога сметате дека со нешто Ви грешам, посочете ми веднаш в лице. Само така можете да ми помогнете во моето самоусовршување.

Вие учите од мене, јас од Вас. Јас Ви помагам Вас, Вие ми помагате мене.