А што сега?

Ги донесовме најголемите шихани од Буџинкан.

Го донесовме единствениот нејапонски шихан за Даито рју Аикиџуџутсу, сенсеи Антонино Черта.

Го донесовме најдобриот од Џиненкан, Марио Де Мол.

Можеме да го донесеме во Македонија секој корју мајстор што ќе посакаме.

Зашто?

Затоа  шо сме јаки. Сложни. Вредни.

Затоа што сите тие се подготвени да дојдат ако треба и безпари. Само затоа што ние сме платиле однапред за тоа. Ја плативме нивната доверба со крвав и напорен тренинг. Со чесност, одлучност и фер однесување. Со понизност и лојалност.

Што правиме сега? Кој е на ред?