Традицијата продолжува

Прекрасни сте. Почнувајќи од Ристо Разбираш, па до Антон.
Каква ноќ. Квалитетна и плодоносна. Ја продолживме традицијата стара 1000 години.
Кругот на крајот. „Ва“. На јапонски – хармонија. Буџинкан Македонија – едно семејство.
Напредувате. Сите што сте редовни. Тоа ме радува. Мојот труд се исплатува преку Вашиот напредок.
Пред полагањето Марче ме молеше да му дозволам да биде уке на Мони и на Маја. Со две рани оперирани и незараснати. Само да знаете колку беше радосен кога му дозволив со пола уста и со негодување. А што да му правам? И тој како мене живее за корју. Морам да го разберам.
А Зоки? Е ај кажете дека Зоки не е најбогат човек на светот. Сите во доџо-то го сакаат. Од најмладо до најстаро. И машко и женско.
Сите го почитуваме и едвај чекаме да стане и да раскаже некоја „догодовштина“.
Ќе ми недостасувате до среда. Да сте здрави и живи.
И среќна Ви нова година!!!